Twee clausules in contract Messi bij Paris Saint-Germain lekken uit

Twee clausules in contract Messi bij Paris Saint-Germain lekken uit

10-08-2021 21:02
74

Het Argentijnse TyC Sports heeft dinsdag twee clausules uit het contract van Lionel Messi bij Paris Saint-Germain onthuld. Die hebben betrekking op de Argentijnse nationale ploeg.

Messi gaat woensdag voor twee seizoenen tekenen met een optie voor nog een jaar. Volgens TyC Sports zal de nationale ploeg altijd de voorkeur krijgen boven PSG. Het gaat om zowel officiële als oefenwedstrijden. Een andere afspraak die Messi en PSG met elkaar hebben gemaakt is dat de medische staf van het Argentijnse elftal toegang krijgt tot de faciliteiten van PSG. Dat is niet gebruikelijk, maar nu is er een uitzondering gemaakt.

Wedden

Meer odds

De start van de kwalificatiewedstrijden voor het WK van 2022 is vertraagd door de coronacrisis. Daardoor moet Argentinië in september drie wedstrijden spelen: tegen Venezuela (2 september), Brazilië (5 september) en Bolivia (9 september). PSG zal Messi dus af moeten staan voor die wedstrijden.

Messi (34) komt transfervrij over van FC Barcelona, waar zijn contract afliep. Hij kon niet verlengen omdat de club er financieel slecht voor staat.