Aursnes: 'Ze vinden Slot heel goede trainer en spelen onder hem heel fijn'

Aursnes: 'Ze vinden Slot heel goede trainer en spelen onder hem heel fijn'

Gepubliceerd: woensdag 11 augustus 2021 om 17:27wo 11-08-2021 om 17:27

Fredrik Aursnes stond ook in de belangstelling van Werder Bremen, maar de 25-jarige Noor koos mede op advies van Jonas Svensson en Fredrik Midtsjö voor Feyenoord. Zijn landgenoten waren zeer lovend over Arne Slot.

Svensson, die inmiddels is vertrokken naar Adana Demirspor, en Midtsjö werkten bij AZ met de oefenmeester samen. "Ze gaven me aan dat ze Arne Slot een hele goede trainer vinden en dat de manier van voetballen onder hem heel fijn is. Ik kijk er naar uit om bij Feyenoord te voetballen", laat Aursnes weten, geciteerd door het Algemeen Dagblad.

De middenvelder kon ook advies inwinnen bij Marcus Pedersen. De rechtsback verruilde Molde FK eerder deze zomer ook voor Feyenoord. "Ik heb hem gesproken, hij is erg positief over Feyenoord. Ik zie het als een stap omhoog, vergeleken met het voetbal in Noorwegen. Ik hoop met mijn box-to-box spel iets toe te voegen aan dit Feyenoord", tekent RTV Rijnmond op uit zijn mond.

Aursnes bevestigt dat hij een hard werkende box-to-box-speler is. "Ik hou ervan om aan de bal te komen, de pass te geven en de combinatie te maken. Ook vind ik het leuk om hoog druk te zetten."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws