Update: PSV heeft talentvolle Israëlische middenvelder (17) binnen

Update: PSV heeft talentvolle Israëlische middenvelder (17) binnen

12-08-2021 09:48 Laatste update: 13-08-2021 18:14
79

Meer versterking is op komst voor het Jong PSV van trainer Ruud van Nistelrooy. De Brabantse club heeft Tai Abed zo goed als binnen. De zeventienjarige Israëliër gaat deze week voor drie seizoenen tekenen, meldt het Eindhovens Dagblad.

Abed is een aanvallend ingestelde middenvelder die eerder deze zomer al op stage was bij Jong PSV. Daarin heeft hij voldoende indruk gemaakt. De jonge landgenoot van Eran Zahavi komt over van Hapoel Tel-Aviv, waarvoor hij reeds zijn debuut maakte. Abed is al in Nederland en zijn transfer wordt nog deze week afgerond, schrijft het ED. Hij hoopt via de beloften een doorbraak in het eerste elftal van PSV af te dwingen. 

Van Nistelrooy verwelkomt ook al de Amerikaanse aanvaller Dante Sealy en de Cyprioot Konstantinos Evripidou. Jong PSV begon vorig weekeinde aan het nieuwe seizoen in de Keuken Kampioen Divisie met een 1-1 gelijkspel tegen FC Dordrecht.

Update: PSV heeft Tai Abed (17) gepresenteerd. De jonge Israëliër heeft een contract voor drie seizoenen getekend in Eindhoven en komt over van Hapoel Tel Aviv. Bij zijn vorige club speelde Abed al een aantal wedstrijden in het eerste elftal. De middenvelder was een tijd terug al op proef bij PSV en wist een prima indruk achter te laten. Hij sluit komend seizoen aan bij PSV O18, maar er wordt verwacht dat hij regelmatig aan zal sluiten bij het Jong PSV van Ruud van Nistelrooy.