Barça, Memphis en Koeman nog steeds in spanning: 'vertrouwen neemt iets af'

Barça, Memphis en Koeman nog steeds in spanning: 'vertrouwen neemt iets af'

Gepubliceerd: zaterdag 14 augustus 2021 om 11:25za 14-08-2021 om 11:25

FC Barcelona heeft te vroeg gejuicht: Memphis Depay is nog altijd niet ingeschreven voor La Liga. Spaanse media schreven vrijdag dat het de Catalanen net op tijd was gelukt om de Oranje-international en Eric García speelgerechtigd te krijgen, maar dat is nog steeds niet zeker.

Volgens Diario Sport en Mundo Deportivo is het vertrouwen in een goede afloop de afgelopen uren zelfs weer iets afgenomen. Sport spreekt van een race tegen de klok en ziet dat er steeds minder tijd is voor Barça. MD rept van een sprint, waarvan de uitslag nog onzeker is. La Liga buigt zich nog altijd over de financiële huishouding van de Catalanen, die van iedere vier euro die ze besparen er één mogen uitgeven.

Barcelona meent dat aan alle voorwaarden is voldaan, maar La Liga is blijkbaar minder overtuigd. Coach Ronald Koeman zit zodoende nog altijd in spanning. Vooral het inschrijven van Memphis geniet prioriteit. De spoeling is voorin namelijk erg dun na het afscheid van Lionel Messi, terwijl Ansu Fati en Ousmane Dembélé nog altijd niet fit zijn. Bovendien moet ook Sergio Agüero nog worden ingeschreven, al staat de Argentijn sowieso tot november aan de kant met een blessure.

Achterin heeft Koeman iets meer opties. Zo kan hij wel een beroep doen op Emerson Royal, die al als huurling in de boeken stond.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws