Groningen blijft biedingen afwijzen: 'Op dit moment is een transfer niet dichtbij'

Groningen blijft biedingen afwijzen: 'Op dit moment is een transfer niet dichtbij'

15-08-2021 17:46
22

Gabriel Gudmundsson werd de hele zomer gelinkt aan een binnen- of buitenlandse transfer, maar begon zondag als speler van FC Groningen aan het nieuwe Eredivisie-seizoen. Mark-Jan Fledderus bevestigt dat geen van de geïnteresseerde clubs op dit moment voldoet aan de vraagprijs.

"Voor Gabriel hebben zich inmiddels wel clubs bij ons gemeld met biedingen", vertelt Fledderus, technisch directeur van Groningen, aan Voetbal International. "Alleen komen deze biedingen nog niet in de buurt bij het bedrag dat wij in gedachten hebben. Op dit moment is een transfer van Gabriel dus niet dichtbij. De biedingen zullen echt omhoog moeten willen wij meewerken."

Het gerucht gaat dat Ligue 1-club Strasbourg belangstelling heeft voor Gudmundsson, die in principe nog twee jaar onder contract staat bij Groningen. De Zweedse wingback (22) werd eerder ook in verband gebracht met onder meer Ajax, Borussia Dortmund, RB Leipzig, Manchester City, Napoli, Torino en OGC Nice. Hij speelde zondag 93 minuten tegen SC Cambuur (1-2 winst).