Breaking news

LIVE: individuele klasse van Gakpo maakt het verschil in openingsfase tegen GAE

'Gudmundsson liet oefenduel van Groningen schieten vanwege concreet bod'

'Gudmundsson liet oefenduel van Groningen schieten vanwege concreet bod'

Gepubliceerd: maandag 2 augustus 2021 om 12:28ma 02-08-2021 om 12:28

FC Groningen heeft een concreet bod binnengekregen op Gabriel Gudmundsson. De Zweedse linkerflankspeler was afgelopen zaterdag tijdens een oefenwedstrijd tegen Borussia Mönchengladbach afwezig en dat heeft te maken met een transfer.

Het Dagblad van het Noorden weet te melden dat Mark-Jan Fledderus, technisch directeur van Groningen, een Frans bod op tafel heeft liggen voor Gudmundsson. Hij wil niet zeggen om welke club het gaat, maar geeft wel aan dat het eerder genoemde OGC Nice niet in de race is voor de Zweedse linkspoot.

Het bod was dusdanig interessant voor Gudmundsson om de oefenwedstrijd van afgelopen weekend te laten schieten. Het is niet bekend wat de geboden transfersom is en wat Fledderus voor de aanvallende linkervleugelverdediger zou willen ontvangen. Hij ligt nog tot medio 2022 vast in het hoge noorden, maar de club heeft een optie voor nog een contractjaar.

De Zweed werd de afgelopen tijd in verband gebracht met veel clubs. Naast Nice zouden ook Napoli en Strasbourg interesse hebben in de diensten van de 22-jarige vleugelspeler. Daar kwam echter nog geen concreet bod uit voort.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws