Reactie van kamp-Giakoumakis: 'Nog geen akkoord, zou wel goed voor hem zijn'

Reactie van kamp-Giakoumakis: 'Nog geen akkoord, zou wel goed voor hem zijn'

16-08-2021 13:45 Laatste update: 14:22
22

Giorgos Giakoumakis staat in de belangstelling van Werder Bremen, maar van een akkoord is nog geen sprake. Dat laat zaakwaarnemer Giannis Emmanouilidis weten. Ergens in de komende dagen moet er meer duidelijk worden. 

VVV bevestigde maandagochtend dat Werder Bremen serieus geïnteresseerd is in de topscorer van het afgelopen Eredivisie-seizoen. "Ik kan bevestigen dat er interesse is, maar er zijn meerdere dingen gaande. We gaan het zien, meer kan ik er niet over zeggen", zegt Emmanouilidis tegen VoetbalPrimeur. "Of er ook andere clubs geïnteresseerd zijn? Ja."

Van een akkoord tussen VVV en Werder is nog geen sprake. En Giakoumakis is er zelf ook nog niet uit met de gedegradeerde club uit Duitsland. "Op dit moment is er nog geen akkoord. Werder Bremen is een grote club, dat zou goed voor hem zijn."

Dat Werder Bremen gedegradeerd is naar de 2. Bundesliga, is voor Giakoumakis geen reden om de Duitse club af te wijzen. Hij ziet een transfer wel zitten. Giakoumakis heeft bij VVV nog een contract voor één seizoen.

(Tim van Duijn/VoetbalPrimeur)