Giakoumakis kondigt vertrek bij VVV-Venlo aan: Ik zal een beslissing nemen

Giakoumakis kondigt vertrek bij VVV-Venlo aan: "Ik zal een beslissing nemen"

17-08-2021 08:25
56

Giorgios Giakoumakis kondigt zijn vertrek bij VVV-Venlo aan. De Griekse spits heeft meerdere opties in binnen- en buitenland en moet nu een keuze gaan maken. Werder Bremen is een van de geïnteresseerde clubs.

"Waar de toekomst ligt, weet ik niet. Er komt iets meer druk op te staan nu", zegt Giakoumakis tegen het clubkanaal van VVV. "Ik heb een aantal aanbiedingen gehad en daar moet ik nog over na gaan denken. Ik verwacht dat ik snel een beslissing zal nemen. We gaan richting het einde van de transferperiode. Ik zal een beslissing nemen over een van mijn opties."

De kans is klein dat Giakoumakis na 1 september nog speler van VVV is. "Er zijn dan nog transferperiodes gaande in andere competities, twee à drie waar ik wel in geïnteresseerd zou kunnen zijn. Ik hoop dat ik hier na de transferperiode niet meer ben, voor zowel het team als voor mezelf. Natuurlijk zal ik VVV blijven volgen, waar ik ook ben. Deze club heeft voor mij altijd een plekje in mijn hart. Ik hoop dat ik in de toekomst wedstrijden van VVV kan zien."