Geen vertrek bij FC Groningen: 'Je ziet het ook bij iemand als Joey Veerman'

Geen vertrek bij FC Groningen: 'Je ziet het ook bij iemand als Joey Veerman'

Gepubliceerd: dinsdag 17 augustus 2021 om 09:44di 17-08-2021 om 09:44

Azor Matusiwa lijkt in elk geval het komende half jaar speler van FC Groningen te blijven. De middenvelder, één van de kartrekkers in De Euroborg, werd lange tijd in verband gebracht met een transfer, maar nu is het naar eigen zeggen 'heel rustig'.

Matusiwa maakte in 2019 de overstap van Ajax naar Groningen en speelde zich al snel in de kijker van Franse clubs. Vorig jaar rond deze tijd leek hij hard op weg naar Ligue 1-club FC Metz. Nu is het 'heel rustig', vertelt Matusiwa desgevraagd aan Voetbal International.

"Misschien wel verrassend, ja. Je ziet toch dat de markt langzaam op gang komt, er is ook veel minder geld als gevolg van corona", vervolgt de 23-jarige middenvelder, die meer voorbeelden ziet. "Je ziet het niet alleen bij mij, maar ook bij iemand als Joey Veerman."

De kans is groot dat hij deze zomer bij Groningen blijft, bevestigt aanvoerder Matusiwa. "Als er nog wat komt, ga ik daar rustig over nadenken. Als het rustig blijft, dan blijf ik met alle plezier bij FC Groningen. Ik heb het goed naar mijn zin."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws