'Keessie Wonderboy’ kijkt uit naar terugkeer in de Kuip: 'Mooi om mee te maken'

'Keessie Wonderboy’ kijkt uit naar terugkeer in de Kuip: 'Mooi om mee te maken'

21-08-2021 08:23 Laatste update: 10:04
49

Kees van Wonderen, trainer van Go Ahead Eagles, kijkt uit naar het duel van aankomende zondag tegen Feyenoord. De club uit Deventer reist dan af naar de Kuip, waar Van Wonderen veel successen vierde.

"Het wordt toch een aparte wedstrijd als je terugkijkt op wat we in Rotterdam hebben meegemaakt", vertelt de oefenmeester in gesprek met De Telegraaf. Bij Feyenoord won Van Wonderen rond de eeuwwisseling onder andere de titel in 1999 en de UEFA Cup in 2002.

Wedden

Meer odds

"Ik ben er altijd wel nuchter in, maar ik heb deze week wel tegen mijn spelers gezegd: het is een fantastisch stadion met een prachtige sfeer waar jullie in gaan spelen. Echt mooi om mee te maken", vertelt 'Keessie Wonderboy'. De oefenmeester staat dit seizoen voor de grote uitdaging om de club uit Deventer in de Eredivisie te houden.

"Je financiële mogelijkheden zijn al bijna het meest beperkt van de hele Eredivisie en we gaan dit seizoen in met een groep die de ervaring niet heeft. Niemand denkt dat wij ons gaan handhaven, maar dat triggert ons toch om alles eruit te halen", aldus Van Wonderen. "Deze jongens zijn heel leergierig en willen echt beter worden. Ik vind dat mooier dan werken met verwende mannen", besluit de trainer.