Moriba laat via Instagram voor het eerst van zich horen na Koeman-uitspraken

Moriba laat via Instagram voor het eerst van zich horen na Koeman-uitspraken

21-08-2021 10:28 Laatste update: 10:41
90

Ilaix Moriba (18) heeft via Instagram voor het eerst gereageerd op de uitspraken van Ronald Koeman. De Nederlandse trainer gaf vrijdag op de persconferentie voor de wedstrijd tegen Athletic Bilbao aan te balen van de houding van de jonge middenvelder.

Barcelona hoopt Moriba al langere tijd een nieuw contract aan te bieden, maar tot op heden is er geen overeenstemming bereikt. Volgens Koeman vraagt de entourage van de middenvelder een te hoog salaris. De trainer spreekt van een 'verschrikkelijke situatie'. "Hij is achttien jaar oud, de toekomst van de club... Hij had op dit moment in het eerste elftal kunnen spelen", liet Koeman weten.

Een uitgebreide reactie heeft Moriba nog niet gegeven. Hij traint op dit moment mee met Barcelona B en heeft de aansluiting met het eerste elftal verloren. Via Instagram lijkt Moriba echter op de situatie in te spelen. Hij deelt een post met de tekst 'duizend geruchten en niemand weet de waarheid'. Het kan bijna niet anders dan dat Moriba hiermee doelt op de uitspraken van Koeman van vrijdag.

Barcelona gaat zaterdagavond op bezoek bij Bilbao. De wedstrijd wordt gespeeld om 22.00 uur. De ploeg van Koeman won vorige week de eerste wedstrijd van het seizoen van Real Sociedad (4-2).