Van trainen met Ronaldo naar zwoegen op Woudestein: 'Hij is net een machine'

Van trainen met Ronaldo naar zwoegen op Woudestein: 'Hij is net een machine'

Nikita Vlasenko speelt dit seizoen op huurbasis voor Excelsior. De centrale verdediger wordt gehuurd van Juventus, waar hij samenspeelde met Cristiano Ronaldo. De twintigjarige Vlasenko, afkomstig uit de jeugdopleiding van De Oude Dame, is onder de indruk van de Portugees.

Vlasenko trainde in Turijn een aantal keer met het eerste elftal mee en kwam tijdens die trainingen vaak tegenover Ronaldo te staan. Hij heeft veel geleerd, zowel in aanvallend als verdedigend opzicht. "Hij is net een machine", geeft Vlasenko aan in gesprek met RTV Rijnmond. "Cristiano Ronaldo is geweldig en ongelofelijk. Hij is 36 jaar oud, maar op die leeftijd blijft hij records breken. Meer hoef ik niet over hem te zeggen."

Twee weken geleden hoorde Vlasenko voor het eerst van Excelsior, maar hij was meteen enthousiast. "Ik vind dat Excelsior een mooie club is. De organisatie is goed", zo geeft hij aan. "Tot nu toe ben ik nog maar één keer in het centrum van Rotterdam geweest. De mensen zijn hier echt open en vriendelijk. Ik ben heel erg blij met mijn keuze. Het was geen moeilijke keuze. Ik wil hier laten zien wat ik allemaal kan."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s