Update: Denswil verruilt Italië voor Turkije en wordt teamgenoot van Hamsik en Ié

Update: Denswil verruilt Italië voor Turkije en wordt teamgenoot van Hamsik en Ié

24-08-2021 18:29 Laatste update: 18:26
33

Stefano Denswil verlaat Bologna voor Trabzonspor, meldt De Telegraaf. De Italiaanse club verhuurt de 28-jarige verdediger voor een jaar aan de Turkse club.

Denswil loopt medio 2022 uit zijn contract in Italië, waardoor hij naar alle waarschijnlijkheid zijn laatste wedstrijd voor Bologna heeft gespeeld. Denswil doorliep de jeugdopleiding van Ajax, alvorens de stap naar Club Brugge te maken in 2015. In België groeide hij uit tot sterkhouder, wat hem twee jaar geleden een transfer naar Bologna opleverde. 

Zijn periode in Italië verliep minder voortvarend: Bologna verhuurde hem door een gebrek aan perspectief het laatste halfjaar van vorig seizoen aan Club Brugge. Nu kiest de verdediger voor Turkije. In totaal kwam Denswil in 35 duels in actie voor Bologna. Bij Trabzonspor moet hij zich in de kijker spelen, voordat hij volgende zomer zonder club zit.

Update: Trabzonspor heeft de transfer van Stefano Denswil bevestigd. De Nederlandse verdediger gaat op huurbasis aan de slag in Turkije en laat het Italiaanse Bologna achter zich. Denswil heeft nog een éénjarig contract bij Bologna. Hij gaat met Trabzonspor mogelijk de groepsfase in van de Europa League, maar dan moet er wel een 2-1 nederlaag worden weggepoetst tegen AS Roma.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie