'Club Brugge vraagt absolute hoofdprijs voor Lang: 30 miljoen euro, anders niet'

25 augustus 2021 om 11:25
Laatste update: 25 augustus 2021 om 11:27

Club Brugge vraagt de absolute hoofdprijs voor Noa Lang. De aanvaller mag alleen weg bij een bod van meer dan 30 miljoen euro, meldt Sport/Voetbalmagazine.

Club Brugge telde de laatste dagen miljoenen neer voor Owen Otasowie en Tajon Buchanan en hoopt nu een aantal spelers te verkopen. Lang hoort niet bij de groep die mag uitkijken naar een nieuwe club. Sterker nog, de kampioen van België vraagt volgens Sport/Voetbalmagazine de jackpot voor de oud-Ajacied: dertig miljoen euro.

De kans dat een buitenlandse club dat bedrag in de laatste dagen van de transferperiode nog op tafel legt, lijkt klein. Voor Lang is er interesse vanuit Leeds United. Clinton Mata, een andere uitblinker bij Club Brugge, moet minimaal tien miljoen euro opleveren. De Belgisch-Angolese verdediger staat in de belangstelling van Sevilla.

"Als Noa vertrekt zal het voor veel geld moeten zijn. We gaan niet zomaar een van onze beste spelers wegdoen", liet trainer Philippe Clement vorige week al weten. Lang (22) kwam vorig jaar over van Ajax en tekende na een huurperiode een contract tot de zomer van 2024 bij Club Brugge. Hij scoorde in zijn eerste seizoen zestien keer.