Noa Lang neemt Ajax mee in droomloting: 'Messi, Neymar, Ramos: moet ik doorgaan?'

Noa Lang neemt Ajax mee in droomloting: 'Messi, Neymar, Ramos: moet ik doorgaan?'

25-08-2021 13:58 Laatste update: 15:26
78

Noa Lang gaat geen uitdaging uit de weg, met het oog op het komende Champions League-seizoen met Club Brugge. De Jong Oranje-international heeft op verzoek van Blauw-Zwart zijn droomloting samengesteld: Manchester City, Paris Saint-Germain én Ajax.

Club Brugge zal donderdag plaatsnemen in Pot 4 en krijgt het sowieso zwaar in het miljardenbal. Lang durft het echter wel aan: de aanvaller kiest voor de Engelse kampioen uit Pot 1 ("Een hele mooie uitdaging om ons daarmee te meten"), de Parijse veelvraat uit Pot 2 ("Dan speel je tegen Neymar, Messi, Mbappé, Di María, Verratti, Ramos, .. moet ik nog doorgaan?") én zijn oude club uit Pot 3. "Natuurlijk zou ik dat echt heel leuk vinden", laat hij weten aan de Club Brugge-kanalen.

Wedden

Meer odds

Of Club Brugge in dit scenario kans maakt om door te gaan, is een tweede. "Natuurlijk zou het wat lastiger zijn om door te stoten. Maar het is de Champions League, niets is makkelijk. Deze droomloting zou dan ook niets veranderen aan mijn doelstelling om te overwinteren in de Champions League", besluit Lang.

Donderdag worden de acht Champions League-poules samengesteld, zodra ook de laatste drie deelnemers bekend zijn. De laatste drie voorrondewedstrijden staan gepland voor woensdagavond: Shakhtar Donetsk-AS Monaco (1-0 tussenstand na de heenwedstrijd), Brøndby-Red Bull Salzburg (1-2), Dinamo Zagreb-Sheriff (0-3).