'Anita duikt na in het water gevallen Gold Cup-plan tóch weer in Waalwijk op'

'Anita duikt na in het water gevallen Gold Cup-plan tóch weer in Waalwijk op'

25-08-2021 14:44 Laatste update: 14:56
23

RKC Waalwijk en Vurnon Anita namen afgelopen zomer afscheid van elkaar, maar beide partijen zetten in op een hereniging. Volgens het Brabants Dagblad ligt er een nieuw contract klaar voor de 32-jarige controleur, die vrijdagavond zelfs al zijn rentree zou kunnen maken.

Anita meldde zich in augustus 2020 in Waalwijk en groeide uit tot een belangrijke pion in het elftal dat zich rechtsreeks wist te handhaven. Beide partijen spraken vervolgens tevergeefs over een contractverlenging, waarna de kersverse international van Curaçao zich in de kijker wilde spelen op het toernooi om de Gold Cup. Curaçao moest echter op het allerlaatste moment afhaken vanwege een corona-uitbraak.

Wedden

Meer odds

Nu gaat hij weer in zee met RKC, al wil algemeen directeur Frank van Mosselveld de naderende deal nog niet bevestigen tegenover het BD. Naar alle waarschijnlijkheid tekent hij donderdag opnieuw een éénjarig contract en kan hij vrijdag al zijn rentree maken. RKC begint dan om 20.00 uur aan zijn thuiswedstrijd tegen Fortuna Sittard.