'Heerenveen krijgt op het laatste moment nog een bod binnen op Van Bergen'

'Heerenveen krijgt op het laatste moment nog een bod binnen op Van Bergen'

25-08-2021 17:54
34

Stade Reims probeert de transfer van Mitchell van Bergen naar Middlesbrough te kapen. De vleugelaanvaller van sc Heerenveen leek al geruime tijd op weg naar Engeland, maar er is een kink in de kabel gekomen.

Voetbal International weet te melden dat Stade Reims zich heeft gemeld bij de Friezen en bij het kamp-Van Bergen. De Fransen, waar onder anderen Kaj Sierhuis actief is, proberen daarmee om een transfer naar Middlesbrough te dwarsbomen. De Championship-club was al akkoord met Heerenveen, maar zou dus alsnog achter het net kunnen vissen.

Heerenveen zal weinig moeite hebben met de ontwikkelingen, maar wil Van Bergen wel graag verkopen. De rappe aanvaller ligt nog maar één jaar vast in het Abe Lenstra Stadion en door hem nu te verkopen, is er nog wat geld aan de speler te verdienen.

De 21-jarige vleugelspeler maakte in 2018 de overstap van Vitesse naar Heerenveen en speelde al 120 wedstrijden op het hoogste niveau in Nederland. Daarin kwam hij tot zeventien doelpunten. Een langer verblijf in Friesland zit er waarschijnlijk niet in, want Van Bergen gaf te kennen zijn medio 2022 aflopende verbintenis niet te willen verlengen.