Slot ziet transfer van 22-jarige Argentijnse spits naar Feyenoord niet gebeuren

Slot ziet transfer van 22-jarige Argentijnse spits naar Feyenoord niet gebeuren

25-08-2021 19:16 Laatste update: 19:30
83

De kans is klein dat de Argentijnse spits Valentín Castellanos daadwerkelijk naar Feyenoord komt. De 22-jarige aanvaller werd door Feyenoord Transfermarkt nadrukkelijk aan de Rotterdamse club gelinkt, maar trainer Arne Slot ziet het niet gebeuren.

Dat vertelt de oefenmeester woensdagavond op de persconferentie voorafgaand aan de return tegen het Zweedse IF Elfsborg in de Conference League. Slot verwacht niet dat Feyenoord er uit gaat komen met de jeugdige spits, die momenteel onder contract staat bij New York City FC.

Een verhuur van de Slowaak Robert Bozeník is volgens Slot wel aan de orde. Bozeník komt bijna niet voor in de plannen van Slot en kan ervaring op gaan doen in Duitsland. Onder andere Fortuna Düsseldorf heeft interesse in de spits. Bozeník heeft een voorkeur voor een transfer naar Duitsland.

Ondanks het mogelijke vertrek van de Slowaak heeft Slot de spits wel opgenomen in zijn negentienkoppige selectie voor de return tegen Elfsborg. De terugwedstrijd, die donderdagavond om 19.00 uur begint, lijkt echter een formaliteit. Afgelopen donderdag was Feyenoord namelijk met 5-0 te sterk voor de Zweedse opponent in de eigen Kuip.