Sky Sport Italia: zaakwaarnemer Ronaldo niet in Parijs voor PSG-gesprekken

Sky Sport Italia: zaakwaarnemer Ronaldo niet in Parijs voor PSG-gesprekken

26-08-2021 18:18 Laatste update: 18:25
10

Jorge Mendes, de zaakwaarnemer van Cristiano Ronaldo, is niet in Parijs om met Paris Saint-Germain te praten over een transfer van zijn cliënt. De Franse topclub gaat geen werk maken van een Ronaldo-transfer, weet Sky Sport Italia.

Mendes zou in Parijs zijn om te onderhandelen met PSG over Ronaldo. Het doorgaans betrouwbare Sky Sports Italia laat in het midden of Mendes daadwerkelijk in Parijs is, maar meldt wel dat er niks speelt tussen het kamp-Ronaldo en PSG. De Parijzenaren hebben aan het medium laten weten dat er ook in de toekomst niet met Mendes gesproken zal worden over Ronaldo.

De laatste dagen is duidelijk geworden dat de Portugese superster Juventus deze zomer mogelijk nog verlaat. Manchester City wil werk maken van Ronaldo, die zelf ook oren heeft naar een overstap naar Engeland. Er is momenteel echter nog geen akkoord tussen Juventus en City. De Oude Dame zou tussen de 25 en 30 miljoen euro verlangen voor Ronaldo.

In Turijn heeft de 179-voudig international een aflopend contract. Drie jaar geleden maakte Juventus nog 117 miljoen euro over naar Real Madrid voor Ronaldo. Tot dusver speelde de 36-jarige doelpuntenmaker 134 duels voor de Italiaanse club, waarin hij 101 keer tot scoren kwam.