Romano: Hertha en Ajax zijn het eens, Ekkelenkamp tekent contract tot 2025

Romano: Hertha en Ajax zijn het eens, Ekkelenkamp tekent contract tot 2025

26-08-2021 21:27 Laatste update: 21:36
70

Het is rond: Jurgen Ekkelenkamp gaat Ajax verruilen voor Hertha BSC. Met dat nieuws pakt Fabrizio Romano donderdagavond uit. De middenvelder gaat een contract tekenen tot medio 2025.

Het vertrek van Ekkelenkamp hing al even in de lucht en gaat er nu daadwerkelijk komen, zo weet Romano. Ajax en Hertha hebben overeenstemming bereikt over een definitieve transfer van de middenvelder. Ekkelenkamp gaat een vierjarig contract ondertekenen in de hoofdstad van Duitsland.

Wedden

Meer odds

Hertha en Ajax onderhandelden de afgelopen dagen over de transfersom voor Ekkelenkamp. Het Algemeen Dagblad gaf eerder al aan dat de Amsterdammers 'miljoenen' gaan ontvangen voor de middenvelder. Het was wachten op het akkoord tussen Hertha en Ekkelenkamp, maar dat is nu ook in kannen en kruiken.

Het houdt in dat Ekkelenkamp de deur na acht jaren in het shirt van Ajax achter zich dicht gaat trekken. Hij debuteerde in 2019 in het eerste elftal van Ajax, tijdens het Champions League-duel met Juventus. Ekkelenkamp pakte meteen zijn moment: hij trok Cristiano Ronaldo naar het gras en voorkwam daarmee een dreigende situatie voor het Ajax-doel.