'Real Madrid gaat all-in bij derde en laatste transferpoging voor Mbappé'

'Real Madrid gaat all-in bij derde en laatste transferpoging voor Mbappé'

Gepubliceerd: maandag 30 augustus 2021 om 13:34ma 30-08-2021 om 13:34

Laatste update: maandag 30 augustus 2021 om 15:11ma 30-08-2021 om 15:11

Real Madrid weigert de komst van Kylian Mbappé op te geven: volgens L'Équipe waagt de Spaanse grootmacht op korte termijn een derde poging bij Paris Saint-Germain. Ook Marca meldt dat de gesprekken tussen de clubs weer zijn opgestart.

PSG negeerde de laatste dagen biedingen van 160 miljoen euro en 170 + 10 miljoen euro, maar is nog niet af van Real Madrid. De Koninklijke overweegt een derde en laatste poging te wagen voor Mbappé. PSG moet overtuigd worden met een 'all-in-bod' dat in de buurt komt van 200 miljoen euro.

Het Spaanse Marca pakte maandagochtend nog uit met het nieuws dat de megatransfer van Mbappé ver weg is. Als er niets verandert, wijst niets erop dat PSG nog overtuigd wordt door Real Madrid, klonk het. Nu klinkt er een ander geluid. In de tussentijd blijft Mbappé rustig onder de onzekere situatie. Hij stal zondagavond de show met twee goals tijdens de uitzege van PSG bij Stade Reims (0-2).

Er zou geen formeel contact zijn geweest tussen Real Madrid en Paris Saint-Germain, dat de Spaanse voorstellen alleen mondeling heeft afgewezen. Mbappé wil weliswaar voor Real spelen, maar is nog steeds gelukkig in Parijs en is bereid nog een jaar te wachten. Zijn contract loopt af aan het einde van het seizoen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws