AD: Ihattaren kwam niet altijd opdagen, 'precies wat Roger Schmidt hem verweet'

AD: Ihattaren kwam niet altijd opdagen, 'precies wat Roger Schmidt hem verweet'

31-08-2021 08:38
256

PSV en Mohamed Ihattaren zijn bijna van elkaar verlost. De spelmaker had zich tijdens het voorseizoen onmogelijk gemaakt in Eindhoven, maar is nu hard op weg naar het Italiaanse Juventus, dat hem direct bij Sampdoria lijkt te gaan stallen.

Ihattaren leek een gouden toekomst tegemoet te gaan, maar kwam bij PSV regelmatig in botsing met trainer Roger Schmidt. Nadat hij al een aantal keer uit de selectie was gezet, leek hij met frisse moed aan het nieuwe seizoen te beginnen. Dat hij tijdens het Champions League-duel met Galatasaray negentig minuten lang op de bank moest zitten, was naar verluidt echter de definitieve nekslag. Ihattaren werd in Zuid-Frankrijk gespot, terwijl hij zich ziek had gemeld bij PSV en moest individueel gaan trainen.

Wedden

Meer odds

Na deze verbanning was het wel duidelijk dat beide partijen klaar waren met elkaar. 'De afgelopen periode trainde hij individueel op De Herdgang en zelfs daarbij ontstonden weer problemen omdat Ihattaren volgens de club niet altijd is komen opdagen', meldt het Algemeen Dagblad zelfs. 'Precies wat trainer Roger Schmidt hem eerder verweet, openbaarde zich op deze manier opnieuw.'

Volgens het AD incasseert PSV minder dan het bedrag van vijf à zes miljoen euro, dat in de Italiaanse media rond is gegaan. Ihattaren heeft nog één contractjaar over en speelde eind april zijn laatste officiële wedstrijd.