Sierhuis keert terug in Eredivisie: Ik heb Heracles verkozen boven Messi

Sierhuis keert terug in Eredivisie: "Ik heb Heracles verkozen boven Messi"

31-08-2021 09:41 Laatste update: 09:53
15

Kaj Sierhuis wordt de nieuwe spits van Heracles Almelo. Na een lange nacht zijn de laatste handtekeningen binnen, bevestigt de 23-jarige aanvaller aan TC/Tubantia.

Sierhuis kreeg in de voorbereiding te horen dat Stade Reims hem wilde verhuren. Hij pakte zijn koffers en zat met zijn hoofd al bij Heracles, maar moest lang wachten op groen licht. Dat Heracles ook zoveel geduld heeft getoond, waardeert Sierhuis 'enorm'. De laatste handtekening uit Reims kwam diep in de nacht binnen.

"Ik ben er aan toe om weer een basisspeler te zijn. Ik heb hier concurrentie, maar ik ben gekomen om te spelen", zegt Sierhuis tegen Tubantia. De kans dát hij gaat spelen, steeg het afgelopen weekend: Sinan Bakis pakte een rode kaart tegen NEC en verspeelde zijn krediet bij trainer Frank Wormuth.

Op dezelfde dag speelt zijn broodheer Stade Reims tegen Paris Saint-Germain, waar Lionel Messi debuteerde. Sierhuis krijgt de vraag of hij niet liever nog even in Frankrijk was gebleven. "Ha ha, nee, ik heb Heracles verkozen boven Messi. Dit is het platform waar ik weer wil spelen en dit is de club waar ik wil zijn."