TC/Tubantia: Heracles wilde Sierhuis eerder al, Ajax sprak 'kunstgrasveto' uit

TC/Tubantia: Heracles wilde Sierhuis eerder al, Ajax sprak 'kunstgrasveto' uit

31-08-2021 07:51
14

Heracles Almelo hoopt Kaj Sierhuis op de laatste dag van de transferperiode binnen te halen. De spits was al veel eerder in beeld bij de Almeloërs, maar vertrok toen naar FC Groningen.

Volgens TC/Tubantia had trainer Frank Wormuth Sierhuis in zijn debuutseizoen 2018/2019 al naar Erve Asito willen halen. Die transfer kwam toen niet van de grond: Sierhuis bleek te duur én Ajax wilde hem niet stallen bij een club die op kunstgras speelt. FC Groningen werd begin 2019 zijn nieuwe werkgever: één jaar later konden Ajax én FC Groningen een transfersom bijschrijven, nadat Sierhuis aan het Franse Stade Reims werd verkocht.

Daar staat hij nu nog steeds onder contract – Sierhuis maakte ook minuten in de eerste twee Ligue 1-duels van het seizoen, maar miste de wedstrijd tegen Paris Saint-Germain van zondagavond – maar de in Athene geboren spits is op een haar na speler van Heracles. De Almeloërs hebben hem al medisch gekeurd en moeten alleen nog wachten op groen licht van Stade Reims. De huurtransfer leek maandag al beklonken te kunnen worden, maar het is vooralsnog wachten op bevestiging vanuit Frankrijk.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie