'Sandler én Dilrosun kunnen negende en tiende Nederlander in Ligue 1 worden'

'Sandler én Dilrosun kunnen negende en tiende Nederlander in Ligue 1 worden'

Gepubliceerd: dinsdag 31 augustus 2021 om 11:18di 31-08-2021 om 11:18

Laatste update: dinsdag 31 augustus 2021 om 11:50di 31-08-2021 om 11:50

Javairô Dilrosun en Philippe Sandler worden op Deadline Day in verband gebracht met een verhuizing naar Frankrijk. Girondins Bordeaux is in de markt voor Dilrosun, Sandler staat in de belangstelling van Troyes.

Een transfer is op dit moment het meest concreet voor Sandler. De verdediger uit Amsterdam staat volgens Franse media op het punt om de overstap te maken. Sandler staat onder contract bij Manchester City, waar hij geen uitzicht heeft op speelminuten. Hij speelde eerder bij Ajax, PEC Zwolle en Anderlecht. Troyes is hekkensluiter in Frankrijk.

Voor Dilrosun lonkt een overstap naar Bordeaux, dat op zoek is naar een opvolger van de talentvolle Yacine Adli, die gaat tekenen bij AC Milan. De onderhandelingen 'vorderen gestaag', meldt Foot Mercato dinsdag. Dilrosun, enkelvoudig Oranje-international, staat op een zijspoor bij Hertha BSC en werd eerder nog gelinkt aan Feyenoord. Bordeaux staat op de negentiende plaats in de Ligue 1.

Dilrosun en Sandler kunnen de negende en tiende Nederlander worden in de Ligue 1, naast Georginio Wijnaldum, Xavi Simons (beiden PSG), Sven Botman (Lille OSC), Marco Bizot (Stade Brest), Myron Boadu (AS Monaco), Justin Kluivert, Calvin Stengs en Pablo Rosario (allen OGC Nice).

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws