'Elia heeft meerdere opties: interesse uit onder meer Nederland en Amerika'

'Elia heeft meerdere opties: interesse uit onder meer Nederland en Amerika'

Gepubliceerd: dinsdag 31 augustus 2021 om 12:15di 31-08-2021 om 12:15

Eljero Elia heeft de clubs voor het uitkiezen, weet Voetbal International. Zoals bekend is ADO Den Haag in de markt voor de 34-jarige aanvaller, die ook kan rekenen op interesse uit het buitenland.

Elia is transfervrij, nadat hij zijn contract liet ontbinden bij FC Utrecht. De dertigvoudig Oranje-international sprak tot twee keer toe al met ADO, waar hij zijn eerste wedstrijd in het betaald voetbal speelde. Daarnaast hebben meerdere clubs uit Turkije, waar hij tussen 2017 en 2020 al speelde, geïnformeerd. VoetbalPrimeur wist eerder al te melden dat Göztepe en Bursaspor in de markt waren. Elia kan ook op Amerikaanse interesse rekenen.

Het is nog niet duidelijk naar welke club Elia gaat verkassen. De laatste weken heeft de vleugelaanvaller individueel zijn conditie op peil gehouden, zodat hij fit binnenkomt bij zijn nieuwe club.

Vorig seizoen werd Elia met hoge verwachtingen gepresenteerd bij Utrecht. Zijn periode in de domstad liep door blessureleed en privéomstandigheden echter uit tot een teleurstelling. In 23 duels kwam de geboren Voorburger tot twee goals en één assist bij Utrecht.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws