Spaanse media: Barcelona en Atlético Madrid werken aan opzienbarende ruildeal

Spaanse media: Barcelona en Atlético Madrid werken aan opzienbarende ruildeal

31-08-2021 16:08
18

FC Barcelona en Atlético Madrid werken op de valreep aan een opzienbarende ruildeal. Het is volgens Spaanse media een mogelijkheid dat João Félix en Antoine Griezmann in de komende uren van club wisselen.

Barcelona heeft Atlético benaderd om Griezmann te ruilen voor Félix, meldt Diario SPORT dinsdag. Trainer Diego Simeone is niet tevreden over de prestaties van de Portugese recordaankoop en ziet een deal wel zitten, maar voorzitter Enrique Cerezo is geen voorstander.

Wedden

Meer odds

Volgens de Spaanse tak van ESPN probeerde Barcelona maandag al Félix te huren. Dat was geen optie voor Atlético, waarop Barça een nieuw voorstel deed met een rol voor Griezmann. Superzaakwaarnemer Jorge Mendes is als bemiddelaar betrokken bij de deal. Bronnen rond Griezmann melden dat het 'niet onmogelijk' is.

Het is niet de eerste keer dat Barça en Atlético in gesprek zijn over een ruildeal. Even was er sprake van dat Griezmann zou terugkeren naar Atlético en Saúl Niguez de omgekeerde weg zou bewandelen, maar het verschil in transferwaarde tussen de twee spelers bleek deze zomer te groot.

Barça werd op Deadline Day ook gelinkt aan spitsen Edinson Cavani (Manchester United), Mauro Icardi (Paris Saint-Germain) en Cédric Bakambu (Beijing Sinobo), maar die transfers lijken allemaal ver weg. Aan de uitgaande kant speelt het nakende vertrek van Emerson Royal (Tottenham Hotspur) en Ilaix Moriba (RB Leipzig) nog.