'Bosz haalt Duitse wereldkampioen: Boateng vervolgt carrière bij Olympique Lyon'

'Bosz haalt Duitse wereldkampioen: Boateng vervolgt carrière bij Olympique Lyon'

Gepubliceerd: dinsdag 31 augustus 2021 om 16:27di 31-08-2021 om 16:27

Laatste update: dinsdag 31 augustus 2021 om 16:38di 31-08-2021 om 16:38

Jerome Boateng vervolgt zijn carrière bij Olympique Lyon. Dat melden de Italiaanse transferexpert Fabrizio Romano en het Franse RMC Sport. De Franse club wordt de volgende werkgever van de 32-jarige verdediger, die na zijn vertrek bij Bayern München van afgelopen zomer zonder club zat.

Romano meldt dat Boateng en Olympique Lyon tot een akkoord zijn gekomen en dat de verdediger de medische keuring zonder problemen is doorgekomen. Boateng  tekent naar verluidt een contract van twee jaar bij de Franse club.

Hoewel de deal al rond is, heeft Boateng zijn nieuwe contract nog niet getekend. Dit moet uiterlijk woensdagmiddag gebeuren om de verdediger nog in te kunnen schrijven voor het komende Europa League-seizoen. Aangezien Boateng transfervrij is bestaat er geen noodzaak de deal te beklinken voor het sluiten van de transfermarkt. 

In Lyon krijgt de Duitse wereldkampioen te maken met Peter Bosz. De Nederlandse oefenmeester staat sinds deze zomer aan het roer van Olympique Lyon. Bosz zal zonder twijfel blij zijn met deze ervaren versterking, aangezien het in de competitie nog niet erg wil vlotten bij zijn team. Lyon heeft na vier wedstrijden slechts vijf punten verzameld en staat daarmee op de negende plaats in de Ligue 1.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws