Update: Sandler verlaat Manchester City alsnog op laatste moment op huurbasis

Update: Sandler verlaat Manchester City alsnog op laatste moment op huurbasis

31-08-2021 17:05 Laatste update: 01-09-2021 00:15
20

Opvallend nieuws uit Frankrijk. Philippe Sandler zou op Deadline Day een huurtransfer naar het Franse Troyes geweigerd hebben. De Nederlandse verdediger staat momenteel onder contract bij Manchester City, maar heeft daar geen uitzicht op speelminuten.

Desondanks lijkt Sandler een avontuur bij Troyes niet te zien zitten. Dat melden Franse media dinsdagmiddag. Troyes staat momenteel laatste in de Ligue 1 en zou nog op zoek zijn naar een verdediger. Met de veelzijdig Sandler dacht men de juiste aanwinst gevonden te hebben, maar dat feest gaat dus niet door.

Sandler speelde eerder bij Ajax en PEC Zwolle, waarna hij naar Manchester City verkaste. Vorig seizoen kwam de verdediger op huurbasis uit voor Anderlecht. Met het weigeren van de tijdelijke transfer naar Troyes lijkt Sandler het komend seizoen vooral te moeten gaan doen met minuten in het tweede elftal van Manchester City.

Update: Philippe Sandler maakt tóch de overstap naar Frankrijk. Troyes, de Ligue 1-club die in handen is van de City Football Group, huurt hem tot het einde van het seizoen. De 24-jarige verdediger maakte geen kans op speelminuten onder Pep Guardiola.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie