Redan keert terug op Nederlandse velden: 'Voor mij is dit de ideale match'

Redan keert terug op Nederlandse velden: 'Voor mij is dit de ideale match'

Gepubliceerd: dinsdag 31 augustus 2021 om 22:35di 31-08-2021 om 22:35

PEC Zwolle heeft Daishawn Redan definitief binnen. De vleugelaanvaller wordt voor één seizoen gehuurd van het Duitse Hertha BSC.

VoetbalPrimeur wist eerder op Deadline Day al te melden dat Redan zo goed als zeker naar PEC zou gaan. De deal is enkele uren later beklonken. PEC lijkt geen optie tot koop bedongen te hebben bij de deal.

In gesprek met de clubkanalen van PEC reageert Redan op zijn huurtransfer. "Voor mij is dit de ideale match. Ik wil spelen op het hoogste niveau en dat kan hier bij PEC Zwolle. Daarnaast geeft de club echt het gevoel mij heel graag te willen hebben. Het is daarbij fijn dat ik de trainer ken, ook al geeft dat natuurlijk geen garanties. Ik realiseer me goed dat ik hard aan de bak zal moeten om mijn plek in de basis te veroveren en daar ga ik vanaf morgen meteen mee beginnen."

Redan komt uit de jeugdopleiding van Ajax, die hij in 2017 inruilde voor Chelsea. In Londen maakte de jeugdinternational twee jaar deel uit van de academy. Daarna verkaste hij voor 2,7 miljoen euro naar Hertha. Na een halfjaar in Berlijn werd Redan verhuurd aan Groningen, waar hij slechts vijf duels speelde. Nu krijgt de multifunctionele aanvaller opnieuw de kans om zich te bewijzen in de Eredivisie.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws