Dessers gaat direct na Feyenoord-transfer viral: 'Meldingen bleven maar komen'

Dessers gaat direct na Feyenoord-transfer viral: 'Meldingen bleven maar komen'

Gepubliceerd: woensdag 1 september 2021 om 20:19wo 01-09-2021 om 20:19

Cyriel Dessers rondde op Deadline Day zijn transfer naar Feyenoord af, stak zijn enthousiasme niet onder stoelen of banken en greep naar Twitter. Zijn bericht ging vervolgens viral, tot verbazing van de Eredivisie-topscorer van 2019/2020.

Dessers liet weten dat hij 'serieus heel trots' was dat hij voor Feyenoord kon spelen. 'Zie jullie snel bij de cornervlag om een goaltje te vieren'. Het bericht werd gretig opgepikt door de fans van Feyenoord en verzamelde binnen 24 uur ruim vierduizend likes. "Ja, ik schrok er zelf van", lacht hij voor de camera van ESPN. "Het ging viraal, kan ik wel zeggen. Die meldingen bleven maar binnenkomen."

De spits is onder de indruk van zijn eerste online kennismaking met Het Legioen. "Daarin merk ik gewoon onmiddellijk hoe groot deze club is. En dat doet mij ook heel veel plezier. Ik kijk ernaar uit om het te laten zien hier."

Dessers wordt tot het einde van het seizoen gehuurd van KRC Genk, dat hem in 2020 over had genomen van Heracles Almelo. De Belgen meldden dat Feyenoord een optie tot koop bedongen had.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws