Van Gaal vult wederom alvast één naam in opstelling van volgende wedstrijd in

Van Gaal vult wederom alvast één naam in opstelling van volgende wedstrijd in

Gepubliceerd: zondag 5 september 2021 om 07:21zo 05-09-2021 om 07:21

Louis van Gaal gaf in aanloop naar de wedstrijd tegen Montenegro alvast twee namen in zijn opstelling prijs en heeft dat na afloop opnieuw gedaan, met de thuiswedstrijd tegen Turkije op komst. Aanvoerder Virgil van Dijk keert dan weer terug in de basisopstelling.

Dat heeft de bondscoach zaterdagavond bevestigd tijdens de persconferentie in Eindhoven. Van Dijk, net terug van een zware knieblessure, werd tegen Montenegro vervangen door Matthijs de Ligt, omdat hij nog geen drie wedstrijden in korte tijd kan spelen. Tegen Turkije zal hij weer spelen. "Virgil van Dijk komt dinsdag terug in de ploeg. Hij is de aanvoerder, dus dat is niet zo moeilijk", wordt Van Gaal geciteerd door De Telegraaf.

De bondscoach liet in het midden wie plaats zou moeten maken: De Ligt of Stefan de Vrij. Mogelijk volgt er meer nieuws over de opstelling tijdens de persconferentie in aanloop naar de wedstrijd tegen Turkije. Vrijdag had Van Gaal al opzien gebaard door, ogenschijnlijk onbedoeld, alvast aan te kondigen dat Denzel Dumfries en Steven Berghuis zaterdag zouden starten tegen Montenegro.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Wat wordt het dinsdag tegen Turkije?

Winst
80%
Nederlaag
9%
Gelijkspel
11%
(5223 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws