Breaking news

Van de Ven doet zijn verhaal: 'Weinig mensen weten wat er nou écht speelde'

'Sterkere selectie' Ajax en PSV doet niks af aan wens van Toornstra bij Feyenoord

'Sterkere selectie' Ajax en PSV doet niks af aan wens van Toornstra bij Feyenoord

Gepubliceerd: woensdag 8 september 2021 om 17:49wo 08-09-2021 om 17:49

Jens Toornstra acht Feyenoord niet op voorhand kansloos in de strijd om de landstitel. De captain van de Rotterdammers ziet dat Ajax en PSV een betere selectie hebben, maar stelt dat 'het collectief altijd wint'.

Voor de camera van RTV Rijmond vertelt Toornstra dat hij komend seizoen hoopt op een kampioenschap met Feyenoord. "Ik hoop dat we het dit jaar kunnen worden. Waarom zou dat niet realistisch zijn? Ajax en PSV hebben misschien een betere selectie, maar in 2017 (toen Feyenoord voor het laatst kampioen werd, red.) hadden wij ook niet per se de beste selectie."

"Het collectief wint uiteindelijk altijd", stelt Toornstra, waarna hij de zaak van een nuance voorziet. "Laten we niet op de zaken vooruit lopen. Het zou wel heel mooi zijn", besluit hij.

Feyenoord staat momenteel op de vierde plek in de Eredivisie. De Stadionclub staat één punt achter op FC Utrecht en Ajax en heeft drie punten minder dan koploper PSV. Komend weekend komt Feyenoord overigens niet in actie: het thuisduel met Heracles Almelo is uitgesteld door de vervroegde Europese wedstrijd tegen Maccabi Haifa.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws