AD: Feyenoord hoopt op 'financiële klapper' tussen acht volwaardige internationals

AD: Feyenoord hoopt op 'financiële klapper' tussen acht volwaardige internationals

Gepubliceerd: donderdag 9 september 2021 om 08:48do 09-09-2021 om 08:48

Laatste update: donderdag 9 september 2021 om 08:49do 09-09-2021 om 08:49

De selectie van Feyenoord telt opeens acht volwaardige A-internationals: Justin Bijlow, Tyrell Malacia en Guus Til droegen afgelopen week het Oranje-shirt, terwijl ook Alireza Jahanbakhsh, Ofir Marciano, Orkun Kökcü, Marcus Pedersen, Luis Sinisterra in actie kwamen voor hun land. Bij Feyenoord hoopt men te kunnen cashen meldt het Algemeen Dagblad.

Bijlow, Malacia, Til (Nederland), Jahanbakhsh (Iran), Marciano (Israël), Kökcü (Turkije), Pedersen (Noorwegen) en Sinisterra (Colombia) stonden allemaal één of meerdere keren in de basis tijdens de voorbije interlandperiode. Volgens het AD kijkt technisch directeur Frank Arnesen vooral naar de verrichtingen van Luis Sinisterra. De 22-jarige aanvaller blinkt uit in de eerste weken van het seizoen en kan Feyenoord eindelijk weer eens veel geld opleveren.

'Feyenoord moet komende zomer echt een keer een financiële klapper maken en Sinisterra lijkt de aangewezen speler', klinkt het. Arnesen ziet positieve ontwikkelingen. "De spelers krijgen een hogere marktwaarde, zeker als we in de Conference League ook iets laten zien", verklaart de Deen. "Dat is ook wat wij voor ogen hebben."

Van Hanegem
Feyenoord-icoon Willem van Hanegem vindt het wel verklaarbaar dat zoveel Feyenoorders de kans krijgen bij hun land. "In die eerste periode van interlands na de zomer zoeken de bondscoaches vaak naar spelers die al echte wedstrijden in de benen hebben", zegt hij. "Daar profiteert Feyenoord nu een beetje van. Ik gaf al eerder aan dat het logischer is om nu Guus Til op te roepen dan Donny van de Beek. Terwijl als je dat voor de zomer had geroepen, de mensen op hun voorhoofd hadden getikt."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws