Hoop op terugkeer bij Nederlands elftal: Ik droom er al heel lang elke dag van

Hoop op terugkeer bij Nederlands elftal: "Ik droom er al heel lang elke dag van"

10-09-2021 10:33
48

Jetro Willems droomt 'elke dag' van een terugkeer bij het Nederlands elftal. De linksback van Greuther Fürth speelde een kleine vijf jaar geleden zijn laatste interland, maar heeft Oranje nog niet uit zijn hoofd gezet.

In gesprek met het Duitse Kicker vertelt Willems over een terugkeer in Oranje. "Ik droom er al heel lang elke dag van", vertelt de 22-voudig international. "Tijdens mijn periode bij Newcastle United (tussen 2019 en 2020, red.) heb ik gemerkt en laten zien dat het kan." 

"Ik schat de kans goed in dat ik dit weer kan laten zien", gaat Willems verder. "Maar het belangrijkste is om gezond te blijven en plezier te hebben in het voetballen. Het is net als met veel andere dingen in het leven: als je alles geeft en hard werkt, zonder druk te voelen maar door plezier te hebben, dan bereik je je doelen", besluit Willems.

Vlak voor het EK van 2012 maakte de toen achttienjarige Willems zijn debuut voor Oranje. Zijn laatste interland dateert alweer van 10 oktober 2016: toen mocht de linkspoot zes minuten invallen tegen Frankrijk.