Bazoer mogelijk op de bank tegen RKC: 'Je moet omschakelen en je werk doen'

Bazoer mogelijk op de bank tegen RKC: 'Je moet omschakelen en je werk doen'

Gepubliceerd: vrijdag 10 september 2021 om 15:57vr 10-09-2021 om 15:57

Thomas Letsch denkt er serieus over na om Riechedly Bazoer op de bank te zetten wanneer Vitesse het dit weekend opneemt tegen RKC Waalwijk. De oefenmeester wil dat iedereen '100 procent gefocust is' en twijfelt of dat bij Bazoer het geval is.

Bazoer hoopte deze zomer een transfer te maken, net als Oussama Tannane, maar beide spelers zijn nog actief in Arnhem. "Ik ben blij dat de transferperiode voorbij is", begint Letsch in gesprek met De Gelderlander. "Er is nu duidelijkheid. We werken met de spelers die ons ter beschikking staan. We hebben ze allemaal nodig. We staan voor zware weken."

Tannane en Bazoer zouden met hun hoofd nog niet bij Vitesse zijn op dit moment, zo vindt Letsch. "Dat Tannane en Bazoer teleurgesteld zijn, is bekend. Door corona was de transferperiode ditmaal zeer vreemd. De grote transfers hebben plaatsgevonden. Er is ook veel afgeketst, of er is niet eens geboden. Iedereen mag dan teleurgesteld zijn, maar dan moet je als prof vervolgens ook omschakelen en voor de volle 100 procent je werk doen. Dat is overal ter wereld."

Letsch kan tegen RKC weer beschikken over Danilho Doekhi, die hersteld is van een blessure.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws