'Gevraagd door praatprogramma's, maar beter om dat effe niet te doen'

'Gevraagd door praatprogramma's, maar beter om dat effe niet te doen'

12-09-2021 17:50 Laatste update: 17:58
22

Hoewel de transferperiode voorbij is, staat Joey Veerman nog altijd volop in de spotlights. Er komen nog steeds veel mediaverzoeken binnen voor de middenvelder van sc Heerenveen, die een transfer niet door zag gaan.

Veerman stak niet onder stoelen of banken dat hij graag een stap wilde maken. AZ legde een bod van meerdere miljoenen neer, maar greep mis. Veerman is teleurgesteld. Of was, want hij heeft de knop omgezet. "Als ik alleen interviews op wedstrijddagen heb, is het vrij rustig", zegt Veerman tegen de NOS.

"Ik ben afgelopen week ook weer gevraagd om aan te schuiven bij praatprogramma's, maar het lijkt me beter om dat effe niet te doen. Of ik er nog van baal? Ja. Ik weet niet of ik dat mag zeggen, je wordt zo weer een huilebalk genoemd", zegt Veerman.

Hij blijft zich inzetten voor Heerenveen. "Daar is ook geen twijfel over mogelijk. Wedstrijden spelen is het mooiste dat er is en ik speel in de Eredivisie. De teleurstelling is redelijk weg hoor. Ik kan er niets aan veranderen, over vier maanden kijken we wel weer verder."