Slot uit kritiek op Feyenoorder: 'Het was niet voldoende, hij moet vaker helpen'

Slot uit kritiek op Feyenoorder: 'Het was niet voldoende, hij moet vaker helpen'

Gepubliceerd: dinsdag 14 september 2021 om 20:08di 14-09-2021 om 20:08

Arne Slot was na afloop van het Conference League-groepsduel bij Maccabi Haifa niet ontevreden met het resultaat. Feyenoord speelde met 0-0 gelijk in Israël en dat vindt Slot, die wel kritisch was op Luis Sinisterra, wel 'oké'.

De Rotterdammers kregen aardig wat kansen in het hete Haifa, maar hadden ook zomaar op achterstand kunnen komen. Een gelijkspel is derhalve te billijken, ook voor Slot. "We weten pas over een paar weken wat de waarde van dit resultaat is, maar ik verwacht niet dat andere teams in de poule hier makkelijk gaan winnen", vertelde de trainer na afloop bij ESPN. "Voor Feyenoord is een gelijkspel in een uitwedstrijd een aardig resultaat, hoewel we misschien recht hadden op meer."

Volgens Slot had Luis Sinisterra het voor Feyenoord een stuk eenvoudiger kunnen maken. De Colombiaan stelde in de eerste helft teleur. "Dat was niet voldoende. In fases hadden we het moeilijk en ik vond dat hij het team daar meer had moeten helpen. Met name aan de bal is hij voor ons heel belangrijk en dan moet hij veel energie in zijn spel stoppen om ook echt aan de bal te komen. In de tweede helft ging dat veel beter en dan zie je meteen hoe dreigend en gevaarlijk hij kan zijn."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws