Breaking news

LIVE: Van Ginkel voorkomt met rake kopbal nieuw puntenverlies PSV

Buitenspel: Telstar wil vol stadion met Van Gaal en overweegt 'nachtwedstrijd'

Buitenspel: Telstar wil vol stadion met Van Gaal en overweegt 'nachtwedstrijd'

Gepubliceerd: dinsdag 14 september 2021 om 22:29di 14-09-2021 om 22:29

Blessuregevallen, transfers, interviews en wedstrijdverslagen; alles vind je in de nieuwslijst van VoetbalPrimeur. In de rubriek 'Buitenspel' houden we jullie vanaf nu óók op de hoogte van de zaken die een te hoog privégehalte hebben voor de gewone nieuwslijst, maar zéker het vermelden waard zijn.

Telstar overweegt 'football by candlelight'
De versoepelingen die demissionair premier Rutte en demissionair minister De Jonge dinsdagavond bekend maakten, zijn niet overal met gejuich ontvangen. Bij Telstar baalt men omdat de nieuwe regels op 25 september ingaan en de Witte Leeuwen uitgerekend op 24 september een wedstrijd met Louis van Gaal als trainer spelen. Daar heeft men nu een oplossing op bedacht.

De club stelt de mogelijkheden van een 'nachtwedstrijd' te onderzoeken. Dat zou een absolute primeur zijn in Nederland. Als het duel om 00.00 uur begint op 25 september, mag het hele BUKO Stadion uitverkocht worden wanneer Van Gaal voor de groep staat. Dat is in de thuiswedstrijd tegen Jong AZ het geval. De Witte Leeuwen gaan dan voor 'football by candlelight'.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws