Ajax slaat belangrijke slag met contract tot 2025: 'Hij is nog niet klaar'

Ajax slaat belangrijke slag met contract tot 2025: 'Hij is nog niet klaar'

Gepubliceerd: woensdag 15 september 2021 om 07:08wo 15-09-2021 om 07:08

Ajax heeft met Lisandro Martínez een akkoord bereikt over een nieuw contract. De Argentijnse verdediger tekent spoedig bij tot medio 2025, zo kondigt zijn zaakwaarnemer Steinar Dietz aan in De Telegraaf.

Directeur voetbalzaken Marc Overmars was onlangs al positief gestemd over de gesprekken met de 23-jarige Argentijn. "We zijn er op hoofdlijnen uit met de club. Lisandro is nog niet klaar bij Ajax", bevestigt Dietz aan de ochtendkrant. Martínez kwam in de zomer van 2019 voor ongeveer zeven miljoen euro over van Defensa y Justicia uit zijn geboorteland.

Martínez werd gehaald als mogelijke opvolger van landgenoot Nicolás Tagliafico, maar is inmiddels uitgegroeid tot een vaste waarde in het hart van de defensie. Daarnaast kan hij ook als controleur uit de voeten. Zijn vorige verbintenis liep medio 2023 af, al had Ajax een optie om te verlengen tot de zomer van 2024. Daar komt nu nog een jaar bij. Ook krijgt Martínez een salarisverhoging.

Voor de Argentijnse verdediger en de Amsterdammers begint woensdag het nieuwe Champions League-seizoen. Sporting Portugal is in Lissabon de eerste tegenstander.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws