Buitenspel: geen nachtduel voor Telstar vanwege 'löfeltje löfeltje' van Van Gaal

Buitenspel: geen nachtduel voor Telstar vanwege 'löfeltje löfeltje' van Van Gaal

Gepubliceerd: woensdag 15 september 2021 om 14:11wo 15-09-2021 om 14:11

Blessuregevallen, transfers, interviews en wedstrijdverslagen; alles vind je in de nieuwslijst van VoetbalPrimeur. In de rubriek 'Buitenspel' houden we jullie vanaf nu óók op de hoogte van de zaken die een te hoog privégehalte hebben voor de gewone nieuwslijst, maar zéker het vermelden waard zijn.

Toch geen nachtwedstrijd voor Telstar
Het duel tussen Telstar en Jong AZ van 24 september zal toch niet verplaatst worden naar middernacht. De Witte Leeuwen grapten dinsdagavond dat ze overwogen om het treffen te verplaatsen naar 00.00 uur op 25 september, omdat het BUKO Stadion dan gevuld zou mogen worden. Telstar tegen de Alkmaarse beloften is een bijzondere wedstrijd, want Louis van Gaal zal dan voor het goede doel eenmalig als trainer in de Velsense dug-out zitten.

De club heeft woensdag echter 'bekend gemaakt' dat het duel gewoon op 24 september om 20.00 uur blijft staan. Als reden wordt gegeven dat Van Gaal op tijd thuis moet zijn om 'löfeltje löfeltje' met Truus te liggen. Kaarten zijn nog altijd verkrijgbaar en Telstar zal een extra tribune openen om aan de grote vraag te kunnen voldoen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws