Feyenoord heeft voor zevende keer op rij beste veld: 'Dan is het plaatje compleet'

Feyenoord heeft voor zevende keer op rij beste veld: 'Dan is het plaatje compleet'

Gepubliceerd: woensdag 15 september 2021 om 18:50wo 15-09-2021 om 18:50

Het veldteam van Feyenoord onder leiding van grasmeester Erwin Beltman is in de prijzen gevallen. Het veld in De Kuip is verkozen tot de beste van de Eredivisie in het seizoen 2020/2021.

Voorzitter Evgeniy Levchenko van spelersvakbond VVCS reikte de prijs woensdag uit in Rotterdam-Zuid. Het is sinds 2014 al de zevende keer op rij dat de grasmat van Feyenoord wordt uitgeroepen tot de beste van Nederland. Dit gebeurt op basis van beoordelingen van aanvoerders van de uitspelende clubs na afloop van elke Eredivisie-wedstrijd.

De prijs werd na het seizoen 2019/2020 niet uitgereikt vanwege het voortijdig beëindigen van het seizoen vanwege de coronapandemie. "We balen er stiekem nog steeds van dat we die schaal er niet tussen kunnen hangen", zegt Beltman op de website van Feyenoord. De grasmeester is trots op de erkenning. "Als je van alle keren dat je een vijf kunt krijgen (de hoogste beoordeling, red.) maar twee keer een vier krijgt, is het plaatje compleet. Ons veld is altijd goed bespeelbaar."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws