Ajax-coach Ten Hag looft 'topspeler' Haller en is kritisch op Pasveer

Ajax-coach Ten Hag looft 'topspeler' Haller en is kritisch op Pasveer

Gepubliceerd: woensdag 15 september 2021 om 23:47wo 15-09-2021 om 23:47

Erik ten Hag is tevreden na de sensationale 1-5 overwinning van Ajax in de Champions League. Hij is blij voor Sébastien Haller en Remko Pasveer, die hij tegelijkertijd in bescherming neemt.

Ajax gaf tegen Sporting Portugal een galashow weg. "Genoten? Ja, natuurlijk. Als je ploeg het plan zo goed weet om te zetten, is dat fantastisch. Dit is een compliment aan de ploeg", zegt Ten Hag tegen RTL7.

Haller maakte er vier, Ten Hag dat zelf ook niet voorspeld. "Dat kun je niet bedenken. Het is een zeer uitzonderlijke prestatie, dat kunnen alleen topspelers. Dat is Haller, hij is onverstoorbaar. Zo ken ik hem, hij bewijst het."

Pasveer
Door een fout van Pasveer kwam Sporting weer terug in de wedstrijd. "Ja, bij de goals ziet hij er niet goed uit. Maar het gaat zo gemakkelijk en dan worden we wat gemakzuchtig. Dan kunnen we ploegen terug laten komen. Ik heb Atalanta aangehaald. Dat moeten we echt meenemen naar de volgende wedstrijd."

Na Haller maakte ook Antony het verschil bij Ajax en ook Steven Berghuis was belangrijk. Het zal voorin dringen worden. "Neres speelde ook geweldig goed. Dat hebben we nodig. Ze moeten het samen uitvechten en dan zullen we het wel zien."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws