'We twijfelden of Haller Champions League-waardig was, dat heeft hij nu bewezen'

'We twijfelden of Haller Champions League-waardig was, dat heeft hij nu bewezen'

Gepubliceerd: donderdag 16 september 2021 om 08:00do 16-09-2021 om 08:00

Volgens Marciano Vink heeft Sébastien Haller bewezen dat hij 'Champions League-waardig' is. De analist benadrukt echter dat hij de kritiek van de afgelopen weken op de 27-jarige spits nog steeds terecht vindt.

Nadat Haller vier goals maakte tegen Sporting Portugal, vertelt Vink over de kritiek die hij had op de Ivoriaan. "Ik heb aangegeven dat er meer verwacht wordt van een Ajax-spits", legt hij uit bij VoetbalPraat. "Ajax heeft vaak de bal in de kleine ruimte op de helft van de tegenstander. Daarin schoot Haller af en toe te kort. Ik vind dat je daar best kritisch op mag zijn als analist of toeschouwer."

"Maar hij scoort nu vier keer, dus waar hebben we het over?", vervolgt Vink. "We twijfelden vanaf het moment dat Haller gekocht werd of hij wel Champions League-waardig was. Dat heeft hij nu wel bewezen."

Door de 1-5 overwinning op Sporting staat Ajax nu eerste in Groep C van de Champions League. Over twee weken staat het volgende treffen in het miljardenbal op het programma voor de Amsterdammers: Besiktas komt dan naar de Johan Cruijff Arena.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws