Breaking news

Schmidt zet streep door Madueke voor clash met Ajax: 'Denk niet dat hij speelt'

'PSV is sterk begonnen aan het seizoen, maar ik kijk liever naar onszelf'

'PSV is sterk begonnen aan het seizoen, maar ik kijk liever naar onszelf'

Gepubliceerd: vrijdag 17 september 2021 om 15:02vr 17-09-2021 om 15:02

Justin Bijlow vindt dat Feyenoord momenteel niet onderdoet voor PSV, ondanks de achterstand in de competitie. De goalie vertrouwt zondag op een goede afloop voor zijn ploeg in het Philips Stadion. 

"Ze zijn sterk begonnen, maar ik kijk liever naar onszelf en daar vertrouw ik op", vertelt Bijlow aan RTV Rijnmond. Zowel Feyenoord als PSV beschikt zondag over een niet geheel fitte selectie. Daarom wil de Feyenoord-doelman ook niks weten van een verschil in breedte van de selecties. "PSV heeft een brede selectie. Misschien niet zo breed, maar wel een sterke selectie", beaamt hij."

Bijlow, inmiddels 23 jaar oud, erkent dat het voorbije jaar grote stappen heeft gezet. "Op mentaal vlak ben ik bezig geweest. Zodoende kan ik me beter focussen. Nu ben ik rustig in elke situatie. Je laat het op je af komen en vertrouwt op je eigen kunnen." Ondanks dat hij pas 43 Eredivisie-duels op de teller heeft, voelt hij zich al een ervaren man. "Met meer wedstrijden komt er meer ervaring", sluit hij af.

Zondag speelt Bijlow voor de tweede keer met Feyenoord in de Eredivisie in Eindhoven. Zijn vuurdoop in het Philips Stadion had hij in maart 2020. Destijds eindigde de topper in een 1-1 gelijkspel. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws