'Viel me op dat Koeman enorm rustig is voor een topcoach die onder druk staat'

'Viel me op dat Koeman enorm rustig is voor een topcoach die onder druk staat'

Gepubliceerd: vrijdag 17 september 2021 om 15:56vr 17-09-2021 om 15:56

Volgens Voetbal International-journalist Martijn Krabbendam is Ronald Koeman momenteel 'enorm rustig en ontspannen'. Krabbendam zocht de onder druk staande Nederlandse coach op in Barcelona.

In Spanje gaat het de laatste dagen veel over Koeman. Een ontslag zou in de lucht hangen voor de geboren Zaandammer na de pijnlijke nederlaag tegen Bayern München (0-3). Krabbendam reisde af naar het huis van Koeman voor een interview, dat later verschijnt bij VI. "Het viel me op dat Koeman voor een topcoach die onder druk staat, eigenlijk enorm rustig en ontspannen is", vertelt Krabbendam.

"Hij kent de situatie bij Barcelona en weet dat de kern binnen de club dezelfde mening heeft als hij", vervolgt de journalist. "Dat geeft hem vertrouwen. Rond Barcelona is eigenlijk ook helemaal geen roep om het vertrek van Koeman. Daar zijn de mensen heel realistisch. Die weten ook dat Barça nogal wat kwijt is geraakt met Messi, Griezmann en alle blessures."

Volgens de laatste berichten uit Spanje is het voor Barcelona financieel mogelijk om het contract van Koeman af te kopen, in tegenstelling tot een paar maanden geleden. De Catalanen hebben echter 'een gebrek aan opties' om de trainerspositie op te vullen als Koeman vertrekt.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Stelling: het is onbegrijpelijk dat Barcelona af wil van Koeman

Eens
78%
Oneens
22%
(13058 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws