'FC Barcelona benaderde Cruijff om het van Koeman over te nemen'

'FC Barcelona benaderde Cruijff om het van Koeman over te nemen'

Gepubliceerd: vrijdag 17 september 2021 om 11:42vr 17-09-2021 om 11:42

Hoewel vice-voorzitter Eduard Romeu stellig beweert dat een ontslag van Ronald Koeman als hoofdtrainer van FC Barcelona niet aan de orde is, zijn er volgens SPORT hele andere dingen gaande op de achtergrond. Jordi Cruijff zou benaderd zijn om het van Koeman over te nemen.

Barcelona heeft in 'de afgelopen uren' echter een 'nee' gekregen van Cruijff, meldt SPORT. Het nieuws van de Spaanse krant komt niet helemaal uit de lucht vallen. Barcelona-voorzitter Joan Laporta prees de veelzijdigheid van Cruijff, waardoor menigeen aannam dat hij eventueel trainer zou kunnen worden. Hij bemoeit zich nu met het technische beleid van Barcelona. Op dit moment ziet Cruijff het niet zitten om Koeman op te volgen.

Koeman zit op de schopstoel bij Barcelona, helemaal na de kansloze 0-3 verliespartij tegen Bayern München in de Champions League. Het doorgaans betrouwbare TV3 meldde donderdag dat Barcelona intern twijfels heeft over het aanblijven van Koeman. De afkoopsom zou het probleem zijn.

"Het politieke antwoord is dat er geen zaak is en het echte antwoord is dat het geen geldprobleem is. Koeman is een zeer correct en symphatiek persoon. Zijn relatie met Laporta is niet gespannen. De steun voor zijn werk is 'totaal'. Ik vertel hem ook dat we hem niet gaan ontslaan", zei Romeu in Spaanse media.

 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Stelling: het is onbegrijpelijk dat Barcelona af wil van Koeman

Eens
78%
Oneens
22%
(13058 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws