Van Bommel: 'Over een paar jaar zou Van de Ven niet meer te betalen zijn'

Van Bommel: 'Over een paar jaar zou Van de Ven niet meer te betalen zijn'

Gepubliceerd: zaterdag 18 september 2021 om 07:34za 18-09-2021 om 07:34

Mark van Bommel is blij met de komst van Micky van de Ven naar VfL Wolfsburg. De verdediger maakte deze zomer, met veel bombarie, de overstap van FC Volendam naar de Bundesliga-club. Naar verluidt betaalde Wolfsburg uiteindelijk zo'n 3,5 miljoen euro voor de twintigjarige Van de Ven.

Van Bommel laat zich in gesprek met De Telegraaf lovend uit over de jonge verdediger. "Hij is een speler met enorm veel kwaliteiten, maar pas twintig jaar en komt natuurlijk uit de Keuken Kampioen Divisie met FC Volendam. Micky zal moeten wennen, maar dat hoort ook bij de filosofie van de club: spelers laten doorgroeien."

"Micky stond al veel langer op de lijst hier", onthult Van Bommel. "Over een paar jaar zou zo’n speler niet meer te betalen zijn voor een club als Wolfsburg. Ze gaan hier geen gekke bedragen meer betalen. Wolfsburg heeft tegen degradatie moeten vechten en is nu weer een paar jaar stabiel. Dat willen ze blijven", verklaart de oefenmeester.

Van de Ven heeft overigens nog niet zijn officiële debuut gemaakt bij Wolfsburg. Afgelopen week moest de verdediger het tegen Lille OSC nog doen met een plek op de bank.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws