Breaking news

AZ kan vizier verleggen na krappe zege bij Cluj en heeft plek 1 stevig in handen

Man of the Match Timber wil maximale bij Ajax: 'Trainers hameren er ook steeds op'

Man of the Match Timber wil maximale bij Ajax: 'Trainers hameren er ook steeds op'

Gepubliceerd: zondag 19 september 2021 om 09:13zo 19-09-2021 om 09:13

Jurriën Timber wil niet te lang 'blijven hangen' in zijn goede prestaties. De twintigjarige verdediger vindt het belangrijk om voor het hoogst haalbare te gaan, waardoor hij de knop snel moet omzetten.

Timber maakte in de galavoorstelling tegen SC Cambuur het eerste doelpunt en werd uitgeroepen tot Man of the Match. "Het is gewoon heel belangrijk dat je focus erop houdt. Dus niet blijven hangen in een goede prestatie, maar gelijk weer vooruitkijken naar de volgende wedstrijd", benadrukt hij na afloop tegenover Voetbal International. "Het was een mooie avond tegen Cambuur, maar over een paar dagen wacht Fortuna weer."

"Steeds weer door, steeds proberen beter te presteren", vervolgt Timber. "Dat geldt ook voor ons als team. Sporting-uit was mooi, maar in de volgende wedstrijd moeten we ook weer resultaat halen. Daar ben ik individueel vooral heel veel mee bezig. Steeds weer toewerken naar een hoger niveau, en alles honderd procent geven om dat te realiseren. Daar zijn we als team ook continu mee bezig. De trainers hameren er ook steeds op. Dit was mooi, maar het vizier kan nu weer op de volgende wedstrijd."

Timber ziet dat Ajax zaterdagavond de lijn van de wedstrijd tegen Sporting Portugal (1-5) erg goed doortrok. "Klopt, we kwamen met soortgelijke energie het veld op tegen Cambuur", vertelt de zesvoudig Oranje-international. "En dat heeft geresulteerd in een mooie voetbalavond met een grote uitslag."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws