Koeman: 'Voor Bayern vragen over verlenging en nu over of ik bang ben'

Koeman: 'Voor Bayern vragen over verlenging en nu over of ik bang ben'

Gepubliceerd: zondag 19 september 2021 om 14:47zo 19-09-2021 om 14:47

Het ging eerst over contractverlenging, nu over een mogelijk ontslag: Ronald Koeman is druk met het beantwoorden van vragen over zijn toekomst. Na de 0-3 nederlaag tegen Bayern München in de Champions League zit hij op de schopstoel.

 

Catalaanse media denken dat een vertrek van Ronald Koeman een kwestie van tijd is. "Ik weet van niets. Het enige waar ik aan denk is het team en de volgende wedstrijd", zei Koeman op de persconferentie in aanloop naar het duel met Granada van maandag. "De rest is niet mijn taak, maar ik ben rustig en heb er vertrouwen in dat we de komende wedstrijden gaan winnen."

"Ik ben niet bang voor de toekomst. Ik ben eerder realistisch dan opportunistisch. Een jaar geleden verloor Barcelona 8-2 met Messi, Suárez en Griezmann. Nu stonden er jonge spelers als Balde, Demir en Mingueza in en werd het 3-0", zegt Koeman.

"Het hangt allemaal af van de resultaten, maar we zullen wat wijzigingen doorvoeren omdat er blessures zijn. Voor de wedstrijd tegen Bayern werd mij gevraagd over een contractverlenging en nu of ik bang ben voor de toekomst. We moeten ons concentreren op iets anders."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws